E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
22 Dec 2023 21:43
Forfatter
Jan N. Andersen

Første fredag i måneden i 2024 inviteres du hermed til et fællesskab med Jesus og nogle andre søskende. Vi inviterer ind i et samvær med fokus på at række ud i kærlighed til vores vidunderlige Fader og Gud, Kristus Jesus og Helligånden, gennem lovsang, tilbedelse og samvær. Vi tror at vi sammen kan finde ind i et rum, hvor Guds nærvær kan få plads, til helbredelse og genoprettelse for enhver som intenst søger. Den som søger skal finde, den som banker på, for ham skal der lukkes op!

Gud vil gerne velsigne os mere end vi forstår, men vi må vælge at komme som vi er til Ham, med åbne hjerter og ærligt sind. Han som i kærlighed rækker ud til os, forventer naturligvis at også vi giver genklang på Hans udrakte indbydelse og vælger at bruge tid til at opbygge en holdbar relation sammen - vil du være med?

Du inviteres til at hengive dig et par timer om måneden, til at kalde på Ham som formår alt, i samvær med en lille uanseelig flok “Jesus elskere" der vil spille trommer, bas, guitar og flygel - vi kan alligevel ikke lade være og inviterer hermed dig ind i dette velsignede og livsforvandlende rum! Vi forventer intet og dog alt - for se, Han gør alting nyt!

Gennem mange år har Han talt om et sådant “frirum" hvor Han ønsker at komme med mægtig lægedom og umådelig velsignende genoprettelse. Du kan komme med forventning om at såfremt du hengiver dig helt, vil Han også møde dig helt og fuldkomment. Vi tror du kan erfare et livsforvandlende møde med Ham og blive et nyt menneske og opleve fuldkommen genoprettelse, men valget er dit og du må vælge at komme til Ham!

Rent praksisk mødes vi hver første fredag i måneden kl. 19 til ca. 21 til uafbrudt lovsang, så man kan bare komme og gå som man vil. Dump ind og mærk Guds nærvær - vi har fået lov at bruge lokalerne til Blåkildekirken på Blåkildevej 1, 2630 Taastrup. Der er gratis parkering og masser af plads - kommer du med det offentlige, kører både bus 117 og 118 lige til døren.

Vælg i dag hvem du vil tilbede. Vælg i dag hvem du vil tjene. Vælg i dag hvem du vil elske. Vælg i dag hvor du vil finde din styrke og frelse. Vælg ikke fra, men til i disse udfordrende dage - velkommen!

Kl. 19-21: 5 januar, 2 februar, 1 marts, 5 april, 3 maj, 7 juni, 5 juli, 2 august, 6 september, 4 oktober, 1 november og 7 december 2024.