E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
19 Feb 2014 01:24

Hvad går der galt med verdens valutasystemer?

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at USA har enorme økonomiske problemer.

Af mange årsager, er deres gældsbyrde vokset til 14,3 trillioner dollar.

Det er så stort et beløb, at de ikke kan betales tilbage til långiverne, det vil under alle omstændigheder tage flere menneskealdre at få det gjort.

Ikke nok med det, så har vi altid hørt, at Kina var den fremstormende valuta, som snart kunne købe hele verden.

Nu kommer det så frem, at Kina har enorme gældsproblemer.

Kinas distrikter har en gæld på 8.5 trillioner kr. som ikke er offentlig gæld, og der for uden er den offentlig kendte gæld på omkring 6 trillioner kr.

Sammenlagt er det 14.4 trillioner kr. hvilket er så enorm et beløb, at det truer væksten i landet.

Så melder spørgsmålet sig, det store trilliondollar spørgsmål, hvis alle lande i verden skylder penge, hvem er så långiverne?

Hvem ejer centralbankerne i verden?

Svaret er Rothchild familierne!!!

Det betyder, at Rothchild klanen nu råder over klodens Finans system.

Det er de samme mennesker, der af al magt arbejder på at skabe en global regering, en verdensregering med en enkelt suveræn leder, et verdensomspændende pengesystem, hvor man kan kontrollere alt hvad der foregår i den finansielle verden.

Bibelen fortæller om dette system i Åbenbaringsbogen kapitel 13:

det får alle, både små og store, rige og fattige, frie og trælle, til at give sig selv et mærke på deres højre hånd eller på deres pande, for at ingen skal kunne købe og sælge uden den, som har mærket: dyrets navn eller dets navns tal.

Her fortæller Bibelen om et fænomen som kaldes "dyret". Dette dyr kommer til at råde over verdens pengesystem på en så detaljeret måde, at alle mennesker bliver berørt af det.

Det ville ikke kunne lade sig gøre, uden en verdensvaluta, som vi nu ser blomstre frem for vore øjne.

Bibelens forudsigelser om den tid, verden nu går i møde, er ikke til at komme uden om.

Man skal være åndelig blind og ignorant hvis man læser de daglige nyheder, og samtidig læser Bibelen, og så ikke kan se, at vi står lige over for det Bibelen kalder trængselstiden. Det kommer, enten man ønsker det eller ej.

Der kan selvfølgelig skrives mange sider omkring det her periferisk berørte emne, men formålet er ikke at overbevise tvivlerne, men at opmuntre til at lægge sit liv og sin tid i Gud Den Almægtiges hånd.

Inden denne trængselstid tager sin begyndelse, vil der ske det store mirakel, at Jesu efterfølgere vil blive taget bort fra Jorden. Det fortæller Bibelen også, og kan vi se det ene gå i opfyldelse som Bibelen siger, vil det andet også gøre det.