E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
19 Feb 2014 00:56

En af satans store forførelses projekter, Charles Darwins udviklings teori, bliver mere og mere tydeligt fremstillet i al sin løgnagtighed.

Et af de mennesker, der har sat meget ind på at påvise teoriens løgnagtighed, er Kent Hovind, også kendt som Dr.Dino.

Han må åbenbart være blevet så farlig for løgnens fader, at han måtte tvinges til tavshed.

Redskabet til dette blev så USA's regering, der med deres ultimative våben, skattevæsenet, fik ham sat i fængsel.

Kent Hovinds synd er, at han er pastor for en menighed i USA, og skattevæsenet anklager ham for, at han ikke har opgivet menighedens indtægter som personlig indkomst.

Ja, du læste rigtig, myndighederne påstår, at de penge menighedens medlemmer giver til kirkens drift, er Hovinds personlige indkomst, og han skal beskattes af hele beløbet.

Selv i USA, fungerer det ikke på denne måde i virkeligheden, men alt kan bruges, når en person bliver for besværlig med sine beviser.
 

Kent Hovind skriver på sin facebook:

Det meste af verden synes nu at vide, på grund af det planlagte mediestunt, at jeg blev anholdt for tolv dage siden(skrevet i 2006) i et meget omtalt angreb på kirken.

Folk skal vide, at skattevæsenet har prøvet, gennem flere domstole, at få ram på mig, men da disse så de faktiske forhold, nægtede de at gå videre med sagen. Skattevæsenet fik etableret en særlig "stor Jury" med det formål at få ram på mig. Der blev ikke indkaldt vidner, der kunne vidne til min fordel, ikke engang kunne de indkalde mig, som normalt, med et brev, men de mødte op med et Swat team, hev min syge kone ud af sengen og nægtede hende at blive påklædt før hun blev lagt i håndjern. Hun blev nægtet at komme på toilettet, før hun sammen med mig blev bogstaveligt smidt ind i en patruljevogn.

Vi blev anbragt i en iskold celle i tre timer.

Den omstændighed, at både dommere og lokale sheriffer og endog juryer vendte det blinde øje til og hjalp skattevæsenets agenter med at bryde loven, kan ikke undre, da også disse har en stor respekt for deres gestapo taktik.

Den nye verdensordens ledere, har bl.a. Darwins udviklingsteori som en af deres magtfulde redskaber til at holde mennesker under ateismens åg.

Ikke mange kender Zions vises protokoller, og når man læser titlen på denne bog ser man jøderne for sig.

Det er en stor fejl. Det er måske nogle jøder, der en forfattere, men det er mennesker, der anser sig for vise både inden for jødedommen og menneskeheden som sådan. Man mener, de er farisæere, og stammer fra de farisæere, som Jesus kaldte satans børn.

Men de bruger Zions vises protokoller som blueprint, og i et uddrag kan man læse:

De ødelæggende Teoriers Fremgang.

Tro ikke, at vore Påstande kun er Talemåder. Læg Mærke til Udbredelsen af de Teorier, vi har fremført - Darwinismen, Socialismen (Marxismen), Nietschismen o.s.v. Den opløsende Virkning, disse Teorier har haft på de Kristnes Tankegang, bør - idetmindste for os være iøjnefaldende.

Det betyder, at de teorier, vore unge mennesker bliver undervist i på de højere læreanstalter, er planlagte forførelsesteorier.

De er blevet fremført med så stor myndighed, at løgnen er blevet til sandheden.

Så kommer der en mand, som Kent Hovind, der offentlig og med pondus fremstiller udviklingsteorien som den løgn, den er.

Der er kun en mulighed, det er at fjerne ham fra offentilghedens søgelys.

Han er blevet sat i fængsel i ni år, på en falsk anklage om skattesvindel.

Hans overtrædelse er, at han oplyser dig og mig om, at GUD skabte himlen og jorden.

Som bibellæser ved vi, at det er sandt, og selv om det skaber forfølgelse, er det en af de ting vi stadig må sige, med større og større gennemslagskraft.