E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
27 Nov 2013 00:17
Forfatter
David Wilkerson

Bibelen fortæller om Jesus, da han blev døbt i Jordanfloden: "Men da Jesus var døbt, steg han straks op fra vandet, og se, himlene åbnede sig over ham, og han så Guds ånd dale ned ligesom en due og komme over sig; og der lød en røst fra himlene: »Det er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag!" (Matt. 3, 16-17).

Er det muligt, at Gud kunne sige det samme om sine børn i dag? Ser han nogensinde på mig eller dig og siger, "Her er en, som jeg har velbehag i."? Ifølge Skriften skete det med Enok: "I tro blev Enok taget bort, for at han ikke skulle se døden, og han var der ikke mere, for Gud havde taget ham bort; for det er bevidnet, at før han blev taget bort, havde han behaget Gud." (Hebr. 11, 5). Ingen af os forventer, at blive taget bort som Enok. Men alle kristne ønsker, at høre vores Herre udtale denne dom, "Du levede et liv, som har mit velbehag."

Kristus sagde, “Og han, som har sendt mig, er med mig; han har ikke ladt mig alene, for jeg gør altid det, der er godt i hans øjne." (Johs. 8, 29). Mit hjerte bliver rørt, når jeg læser disse ord, og jeg tænker, "Hvad er det for ting, Jesus tænker på? Hvordan gør jeg dem?" Som jeg tænker over dette, minder jeg mig selv om, at hans åg er godt og hans byrde er let - så "disse ting" kan ikke medføre et tungt åg. Gud gør os helt klart i stand til at behage ham ud af sit kærlige hjerte.

Hans Ord fortæller klart om det som behager ham. Alle disse ting er mulige for alle troende. Lad mig dele noget af det med dig:

Dokumenttype
Forkyndelse