E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
27 Oct 2013 22:27

En tidligere Muslim advarer Vesten.

Fra  Christianspooksite./
26. oktober 2013.  

Tidligere Muslim, der forlod den "syge og onde religion", Islam, advarer om, at "Islam betyder overgivelse."  

Jeg er født og opvokset som Muslim. Hele min familie er stadig Muslimer. Jeg kender alle Muslimernes gener. Jeg kender den Islamiske hjerne. Jeg bor og ånder med dem. Jeg er en insider. Jeg forlod Islam, da jeg forstod, at Islam er en syg og ond religion. Følgende er den Islamiske besked til Vesten. 

Til det vantro Vesten:  
Forfatningen for de nye Islamiske republikker, EuroArabia og AmerIslamia, er under konstruktion. Vi vil bekæmpe de vantro indtil de dør.. 

-I mellemtiden vil Amerikanske love beskytte os. 
-Demokraterne og de Venstreorienterede vil støtte os. 
-N.G.O.er vil legitimere os.
-C.A.I.R. vil udklække os. 
-ACLU vil bemyndige os. 
-De Vestlige universiteter vil uddanne os.
-Moskeerne vil give os husly. 
-O.P.E.C. vil finansiere os.
-Hollywood vil elske os. 
-Kofi Annan og de fleste i de Forenede Nationer vil dække over os. 

Vore børn vil indvandre fra Pakistan, Egypten, Saudi-Arabien, Iran og Indonesien og endda fra Indien til USA og de øvrige Vestlige lande. De vil tage til Vesten for at få en uddannelse med fuld boglig viden. Amerika betaler og vil fortsætte med at betale for vore børns uddannelser og deres opvækst i statsfinansierede Islamiske skoler. 

Vi vil bruge jeres velfærdssystem. Vore børn vil også sende penge hjem, mens de forbereder sig til Jihad. 

Vi vil drage fordel af Amerikansk venlighed, godtroenhed og medfølelse. Men når tiden kommer, vil vi dolke jer i ryggen. Vi vil sige én ting på kameraet og undervise vore børn om noget andet i hjemmet. Vi vil give vore børn meddelelser til forsvar for Islam. Vore børn i USA vil altid bekymrer sig mere om Islamiske landes interesse end om USA's interesse. 

Vi vil fra barndommen af lære vore børn om Islamisk overherredømme. Vi vil lære dem ikke at gå på kompromis med vantroen. Når vi gør det i en meget tidlig alder, vil vores børn ikke tøve med at blive martyrer. Vi vil tage Europa først og derefter USA. Vi har allerede et solidt grundlag i UK, Holland, Sverige, Spanien, Italien, Tyskland og nu i USA. 

Vore børn vil gifte sig med Kaukasere i Europa og i USA. Vi bliver blandet med det Vestlige samfunds komplicerede struktur, men stadig vil vi huske på Jihad, når tiden kommer. 

Hvem er vi? Vi er de "sovende celler". 

Vi vil opdrage vore børn til kun at være loyale over for Islam og Muhammad. Alt andet kommer i anden række. Når den egentlige kamp begynder, skal vore egne børn være vor rustning. Når Amerikanske eller Israelske tropper skyder på os, ser verden det. Forestil jer... Forestil jer verdensnyhederne: "De Muslimske børns død ved de vantro". 

Vi ved, at CNN, ABC, CBS udsender live. Al-Jazeera vil hælde benzin på bålet. Nyhederne vil sprede sig som en steppebrand: "Amerikanerne har dræbt 6 babyer, 10 babyer". "Jøderne har dræbt to kvinder". 

Behold jeres atomvåben i skabet med kuriositeter. Behold jeres hangarskibe og højteknologiske våben i udstillingsmontren. I kan ikke bruge dem mod os på grund af jeres egen høje moralske standard. Vi vil drage fordel af jeres høje moralske standard og bruge det imod jer. Vi vil ikke tøve med at bruge vore børn som selvmordsbombere mod jer. 

Forestil jer nyhedsindslagene i Verden... Muslimsk mor hulker... og græder... Hendes spædbørn er blevet dræbt af Jøder og Amerikanere, og hele Verden ser det live. Hundrede millioner af Muslimer over hele Verden er i kog. De vil marchere gennem Europa. Vi vil bruge vore kvinder til at producere flere babyer, der igen kan bruges som rustning/skjold. Vore babyer er en gave fra Allah til Jihad. 

Vesten fremstiller deres kampvogne på en fabrik. Vi vil fremstille vor militærmagt med naturlige midler, ved at producere flere babyer. Det er billigere. 

Du vantro på dette websted kan ikke besejre os. Vi er 1,2 mia. Vi vil fordobles igen. Har du nok kugler til at dræbe os? 

På kameraet:
-Vi vil altid siger, at "Islam er en fredens religion."
-Vi vil sige, at "Jihad faktisk er en intern Jihad".
-Moderate Muslimer vil sige, at der ingen sammenhæng er mellem Islam og terrorisme, og Vesten vil tro det, fordi Vesten er så godtroende. 
-Moderate Muslim i hele Verden vil udklække Jihadister med deres tale om at forsvarer Islam. 
-Ved hjælp af det Vestlige retssystem vil vi hævde vore Sharialove, langsomt, men sikkert. 
-Vi vil stige i antal. Vi vil fordobles igen. 

I vil blive imponeret, når I møder en moderat Muslim personligt. Som nabo, kollega, student, lærer, ingeniør eller som fagfolk kan I måske endda lide os. I finder, at vi har gode manerer, er høflige og ydmyge. Det vil få jer til at sige: "Wow, Muslimer er gode og fredelige mennesker", men vi vil dolke jer i ryggen, når I sover, som vi gjorde det 9/11. 

Der vil komme flere 9/11 i Europa og i USA. Vi vil sige: "Vi støtter ikke terrorisme, men Amerika fik, hvad de fortjente." 

Muslimer, CAIR, ISNA, MPAC og andre internationale Islamiske organisationer vil forene sig. Vi vil være partnere med Venstreorienterede, ACLU, Koffi Annan og med FN, og hvis vi er nødt til det, så endog med Frankrig. 

Spænd sikkerhedsselen. Krigen imod civilisationerne er først lige begyndt.  

Vi vil recitere Koranen og sige  "Allah-Hu-Akbar",  før vi halshugger vantro, som vi har gjort det hidtil. Vi vil optage det på video og sende den til alle vantro. De vil overgive sig - ISLAM betyder overgivelse. 

Vi vil bruge dine egne værdier for venlighed imod dig. 

Du er bestemt til at tabe.